Topic-icon working on the localhost but not on production

More
15 May 2017 10:20 #4248

Please share your backend & FTP login credentials via Contact us form, We'll look into it. And Please do not post same message at multiple places, It would delay the response process.


Thanks
Daniel

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Hani
  • Hani's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
14 May 2017 06:44 #4247

Dear Sir,
I am trying to install vquiz on the production domain (server) but it gives me this message.
Note: It's a one time verification only. You won't be asked ever again.

note that I install it on localhost to test it before installing it on the production server.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 May 2017 07:19 #4245

Which particular page in frontend? Can you reinstall and try once? If it still doesn't work Please share your backend & FTP login credentials via Contact us form, We'll look into it.


Thanks
Daniel

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Hani
  • Hani's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
11 May 2017 15:49 #4244

in the frontend

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 May 2017 15:45 #4243

Hello,
On which page of vQuiz are you getting the error? Is it in frontend or backend?


Thanks
Daniel

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Hani
  • Hani's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
More
11 May 2017 15:14 #4242

I install the vQuiz on the localhost and it is working fine but when I uploaded it to the production it is not working .
it gives me Http 500 error.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Cron Job Starts